Praktijk

Fysiogroep Zaandam is één van de oudste en grootste praktijken in de omgeving, een ‘kernbegrip’ in de Zaanstreek!

Ruim 40 jaar geleden werd Fysiogroep Zaandam opgericht. In de afgelopen decennia is de praktijk gegroeid naar een dynamische praktijk met 12 fysiotherapeuten. De praktijk wordt geleid door een maatschap gevormd door Ilse Boekweg, Wycher Lens en Joris Verheul.

De praktijk heeft vier locaties in Zaandam, deze zijn gelegen in de wijken Kogerveld en Kalf. De basis en tevens oudste vestiging bevindt zich op Ereprijsweg 9, hier is ook het secretariaat gevestigd. De praktijk heeft een goed uitgeruste fitnessruimte op Ereprijsweg 1. Daarnaast maken we gebruik van de fitness faciliteiten op Saen Sport. Onze nieuwste locatie is in Medisch Centrum ’t Kalf.

Naast fysiotherapie hebben wij veel specialisaties in huis: manuele therapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, handtherapie, fysiofitness, dry needling, echografie, shockwave, Epte, huid-en oedeemtherapie, hardloopanalyse, valpreventie, oncologie, claudicatio en SpartaNova.

Het team bestaat uit een mix van jong en oud. Ons doel is het leveren van optimale kwaliteit. Dat wil zeggen dat wij onze uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren bij uw vragen en problemen. De patiënt staat centraal en vormt de kern van ons bestaan! Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Fysiogroep Zaandam. We werken continu aan het verhogen van ons niveau door interne en externe scholing en innovatie. Daarnaast hebben wij een goede samenwerking met huisartsen en orthopeden. Wij zijn lid van meerdere samenwerkingverbanden: Schouder Netwerk Zaanstreek, Reuma Netwerk Zaanstreek en ClaudicatioNet.

Kernpraktijken Fysiogroep Zaandam is één van de vijf Kernpraktijken in de regio Zaanstreek-Waterland.

Meer informatie over Kernpraktijken vindt u op www.kernpraktijken.nl